Workshops för skolor

Artificiell intelligens Spelprogrammering Media

Uppmuntra era elever att utveckla framtidens färdigheter!

Vi erbjuder inspirerande föreläsningar och interaktiva workshops inom Artificiell intelligens, Grundläggande programmering och Mediekunskap.

Hela utbudet kan anpassas till olika målgrupper: från grundskola till universitetslärare!

Workshops för elever

Mediakunskap AI

MEDIAKUNSKAP

Utforska olika mediaverktyg med ett framtidsfokus! Ett begränsat antal kameror finns för foto och filmworkshop och därför rekommenderas mindre grupper.
Priser kan påverkas vid längre resor.

3 • Gen Z consulting • AI

ARTIFICIELL INTELLIGENS

Artificiell intelligens påverkar alla. I denna föreläsning hjälper vi era elever att förstå grundläggande AI-koncept och utforskar dess påverkan på deras dagliga liv.
Priser kan påverkas vid längre resor.

Flickor it teknik

BASIC PROGRAMMERING

Programmeringskunskaper har snabbt utvecklats från en nischad färdighet, till en kompetens som efterfrågas av nästan alla branscher. Det är viktigt att även elever som inte siktar på en framtid som utvecklare får en förståelse för grundläggande programmeringskoncept och hur kod formar vår samtid.
Priser kan påverkas vid längre resor.

Workshops för lärare

2 • Gen Z consulting • AI

AI FÖR LÄRARE

I denna föreläsning introducerar vi hur ni som lärare kan använda AI-verktyg för att effektivisera ert arbete. Vi kommer även att ge praktiska tips på hur ni kan hantera elevers användning av AI-teknologi. Efter slutförd kurs tillhandahåller vi digitalt material som ni enkelt kan återanvända i er undervisning.
Priser kan påverkas vid längre resor.

Generation Z lärare

GEN Z FÖR LÄRARE

Vad engagerar Generation Z, hur tänker de kring framtiden, och hur interagerar de med världen omkring sig? Hur lockar ni elever till era utbildningar? Gen Z Consulting, erbjuder en omfattande föreläsning som sammanställer aktuell forskning och statistik. Denna session är perfekt för lärare som vill förstå och möta behoven hos sina yngre elever på ett mer effektivt sätt.
Priser kan påverkas vid längre resor.

Tidigare uppdrag

bilder forelasningar • Gen Z consulting • AI

FÖRELÄSNINGAR TILL ELEVER

Marielle Sterner från Gen Z Consulting har föreläst för elever i 11 år i allt från media, AI och programmering till sociala frågor. Målgruppen har varierat från förskoleelever till vuxna. Bland tidigare uppdrag finns grundskolor såsom Maria Montessoriskolan, gymnasiskolor såsom Furulundsskolan, yrkeshögskolor såsom Landskrona Yrkeshögskola, ideella föreningar såsom Ung Media Sverige, företag såsom Billerud och kommunala verksamheter såsom Sjöbo Kommun.

KONTAKT

verksamhetsområde

Malmö och Stockholm
Är öppen för uppdrag runtom i Sverige

Kontaktuppgifter

Telefon : 0708902398

Email : hello@genzconsulting.se

Boka Gen Z consulting genom att maila information om ert uppdrag, tidsomfattning och område, eller använd vårt bokningsformulär.