IT & Kommunikation

Nå ut med AR-filter Modernisera er strategi Bygg en hemsida

Gen Z Consulting förstår Generation Z digitala beteendemönster och preferenser. Vi hjälper er att nå ut med rätt hemsida och kommunikationsstrategi. Eller varför inte ett AR-filter på TikTok?

NÅ UT PÅ TIKTOK OCH INSTAGRAM MED AR-FILTER

Tänk utanför boxen och hitta unika sätt att marknadsföra er till Generation Z!

✨ Marknadsför era böcker och filmer med en "Vilken karaktär är du?" randomizer.

✨ Ge era följare möjlighet att visa upp er logga interaktivt i reels och tiktoks.

✨ Visa upp inredning, kläder och smycken live.

Möjligheterna är stora! Gen Z Consulting levererar både idéer, design och framtagning av filtret. Kontakta oss på hello@genzconsulting.se för att få mer info och prisuppgifter.

AR filter Tiktok • Gen Z consulting • Gen Z

FÅNGA GEN Z MED ER HEMSIDA

Gen Z Consulting bygger dynamiska och engagerande webbplatser som riktar sig till den moderna generationen Z. Med en förståelse för den unga målgruppens preferenser och beteendemönster, strävar vi efter att leverera webbupplevelser som inte bara lockar, utan också håller fast vid deras uppmärksamhet.

Vår process är kundcentrerad och börjar med att vi lyssnar på dina önskemål och behov. Vi arbetar tätt tillsammans med dig genom varje steg av utvecklingen för att säkerställa att din vision förverkligas på ett effektivt och kreativt sätt. Med fokus på responsiv design, användarvänlighet och visuell lockelse, strävar vi efter att skapa hemsidor som inte bara imponerar, utan också levererar resultat.

Vad som skiljer Gen Z Consulting åt är vår förståelse för Generation Z:s digitala beteende och preferenser. Vi vet vad som krävs för att fånga deras uppmärksamhet och skapa meningsfulla interaktioner som leder till långsiktiga relationer och lojalitet. Med våra skräddarsydda hemsidor är du redo att navigera framgångsrikt i den digitala framtiden och nå Generation Z på deras villkor.

Övriga tjänster

bilder forelasningar 3 • Gen Z consulting • Gen Z

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI

Genom konsultering eller workshops hjälper vi er att ta fram eller uppdatera er kommunikationsstrategi för att bättre passa framtiden och ungdomar.

Vinterspelen Malmö DataTjej

IDEELLA FÖRENINGAR

Är ni en ideell förening? Tänk på att ni får rabatt när ni bokar Gen Z Consulting!

Tidigare uppdrag

KOMMUNIKATION & AR-FILTER

✨ Kommunikationsmaterial och -strategi för Sjöbo Kommun.
✨ Grafisk profil och logga för Nallis productions och Skrivbordet
✨ AR filter tex "Vilken Styrelseroll är du? "för Ung Media Sverige och "Min inre DataTjej" för DataTjej.

HEMSIDOR

Gen Z consulting har byggt flera hemsidor för bland annat
✨ skrivbordet.nu
✨ gåvoboxen.se
✨ nexus.rum.se
✨ brfappelgarden.se
✨ jallajallaenjulforalla.se

Vem är generation Z?

Generation Z, ofta kallad Gen Z, är en dynamisk och teknikdriven generation född från mitten av 1990-talet till tidigt 2010-tal. De är digitala infödingar som vuxit upp med smartphones, sociala medier och ett oöverträffat informationsflöde. Denna generation är känd för sin mångfald, inkluderande attityder och starka sociala och miljömässiga medvetenhet. Gen Z präglas av deras anpassningsförmåga och kreativitet, vilket ofta kommer till uttryck genom deras unika sätt att kommunicera och interagera online.

Gen Z är också framåtblickande, värdesätter autenticitet och transparens högt, både i sina personliga relationer och varumärkeslojalitet. De drivs av en stark känsla för rättvisa och strävar efter att göra världen till en bättre plats, inte bara genom stora gester utan också genom dagliga val. Deras ambitioner och mångsidighet gör dem till en kraftfull påverkanskraft i samhället. Gen Z är här för att forma framtiden med optimism och innovation, redo att ta sig an världens utmaningar med en blandning av intelligens och hjärta.

KONTAKT

verksamhetsområde

Malmö och Stockholm
Är öppen för uppdrag runtom i Sverige

Kontaktuppgifter

Telefon : 0708902398

Email : hello@genzconsulting.se

Boka Gen Z consulting genom att maila information om ert uppdrag, tidsomfattning och område, eller använd vårt bokningsformulär.