Forma framtidens kommunikation och digitala landskap med Gen Z Consulting!

Är du en del av Generation Z och vill ta chansen att göra din röst hörd samtidigt som du utvecklar dina färdigheter inom kommunikation, digitalt skapande och evenemangsplanering? Då är det dags att utforska möjligheterna hos Gen Z Consulting, där vi erbjuder två spännande praktikplatser skräddarsydda för unga talanger som dig.

Arbetsuppgifter du kan välja mellan:

  1. Webbutveckling: Bli en del av vårt team och hjälp till att skapa hemsidor som talar direkt till din egen generation. Ta med din kreativitet och innovativa tankegång till utvecklingen av dynamiska webbplatser.
  2. Kommunikation inklusive strategi och design: Använd din unika förståelse för Generation Z för att utforma kommunikationsstrategier och skapa visuellt tilltalande innehåll som engagerar och inspirerar.
  3. AR-filter: Låt din kreativitet flöda och utforska möjligheterna med Augmented Reality-teknik för att skapa AR-filter som tar sociala medier med storm och fångar uppmärksamheten hos din egen generation.
  4. Eventplanering: Var med och planera och genomför spännande evenemang och aktiviteter som är skräddarsydda för att locka och underhålla Generation Z.

Vad du kommer att lära dig:

  • Få erfarenhet av att arbeta som konsult med olika kunder och projekt, från stora organisationer som Malmö stad till små ideella föreningar.
  • Utveckla dina färdigheter inom eventplanering, kommunikation och digitalt skapande.
  • Få insikt i hela processen från att identifiera potentiella kunder till att leverera innovativa lösningar och projekt.

Praktikplatsen erbjuds antingen på distans eller i hybridformat. Våra projekt drivs framförallt i Malmö och Stockholm. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vara med och forma framtiden för Generation Z, skicka in din ansökan idag genom att skicka in ditt CV till marielle@genzconsulting.se! Inkludera information om vilka typer av arbetsuppgifter du är intresserad av samt stad. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och arbeta tillsammans för att skapa en spännande och meningsfull framtid för Generation Z.